Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g0.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1g2.9kcal0g0g0.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kinkkusuikale, Portti1.2g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Liivate 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal0.6g0.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.3g0.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g185kcal4.4g2.9g16.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255370