Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Raparperi 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g0.7g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g30kcal0.4g4.8g1.2g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.2g2.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1.2g0.3g0g
Arvot/100g100g229kcal3g36.4g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570