Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1.3g2kcal0g0g0.2g0g
Herneet (Apetit)0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g2.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.5g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g120kcal7.2g10.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575