Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1g2.7kcal0g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.8g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal1g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.5g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g128kcal7.2g2.9g8.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317