Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Tomaatti 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1.4g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g11kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g79kcal4.4g5.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634