Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.5g6kcal0.7g0g0.4g0g
Ranskankerma Valio0.9g2.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Pekoni Pirkka0.8g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g24kcal1.6g0g1.8g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.8g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0g0.5g0g
Arvot/100g100g179kcal11.8g0g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161