Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g1.3g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g3.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g85kcal4.5g6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134