Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g4g5.6kcal0.6g0.1g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1.4g1.8g0.6g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.7g0.9g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g149kcal10.3g13.2g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056