Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)0.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%0.8g0.7kcal0g0g0g0g
Ruistaikina Myllyn Paras2.7g7.7kcal0.1g0.9g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g32kcal1.4g1.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko7g16kcal0.7g0.9g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.4g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g234kcal10.3g13.2g13.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498