Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 1.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g0.9g1kcal0g0.1g0.1g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee 2.3g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal0.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g109kcal5.9g7.4g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908