Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4.9g7kcal0.8g0g0.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal1.8g0g1.4g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g153kcal13.2g0g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022