Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Parsakaali brokkoli 1.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1.4g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g28kcal1.8g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko7g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g200kcal12.9g1.4g15.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382