Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)0.8g1kcal0.2g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g7kcal0.6g0.6g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.3g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339