Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)1.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leipä, vaaleavarras0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.4g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2.9g8.8g2.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631