Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK1.2g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g60kcal1.5g4.4g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174