Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1.5g2kcal0.3g0g0.1g0g
Valio fraiche 5%0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)3.2g4.1kcal0.4g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1.6g4.6g0.6g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.8g2.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g1.2g0.2g0g
Arvot/100g100g147kcal11.8g33.8g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821