Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g1.8g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Fetajuusto (Pirkka)0.9g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g16kcal1g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.5g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g111kcal7g2.8g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772