Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Nakki, keskiarvo 1.6g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Kananmuna, paistettu 0.9g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal0.8g1g1.2g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.4g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g142kcal5.8g7.2g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094