Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 3.2g3.7kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1.5g5.2kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g31kcal1.2g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.6g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g223kcal8.7g2.9g20.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095