Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Anjovis 0.4g1.1kcal0.1g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Muna, annos 60g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g32kcal1g1.8g1.6g0g
Valittu annoskoko7g16kcal0.5g0.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g235kcal7.4g13.2g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831