Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper3.1g9kcal0.8g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g31kcal1.6g0.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.8g0.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.4g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g225kcal11.8g1.5g19.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672