Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g4.9g14kcal0.7g0g1.3g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal1.4g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g217kcal10.1g1.4g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624