Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g4.4g8.3kcal0.8g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal1.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g131kcal11.8g1.5g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215