Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g75kcal2.9g2.9g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727