Jogurtti

Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

Jäähdytä noin 50 AST. Lisää maitojauhe ja bulgarianjogurtti.

Laita Tupperin Servofix-astiaan ja Kirsi astia pyyhkeen sisään.

Anna olla yön yli ja laita jääkaappiin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1761 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0.6g0.8g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.3g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g46kcal4.3g5.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376140