Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell2.6g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.9g3kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0g0kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal1.2g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.6g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g129kcal8.8g1.5g7.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211