Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sianliha keskiarvo 2.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal0.8g0.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.4g0.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g152kcal5.9g1.5g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824