Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2.8g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g49kcal0.6g4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko7g24kcal0.3g2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g352kcal4.3g29g24.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716