Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1.6g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal4.3g4.3g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052