Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 3.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.2g8.6kcal0g2.2g0g0g
Suklaa tumma 1.3g6.8kcal0.1g0.7g0.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g34kcal0.2g6.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko7g17kcal0.1g3.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.1g1.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g244kcal1.4g44.9g5.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914