Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow4.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä0.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto President1g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Valkoviini kuiva 1g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.6g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g84kcal4.3g2.9g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744