Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g2g1.3kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g7kcal0.2g0.6g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g49kcal1.4g4.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653