Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)0.2g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g1.2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g16kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g119kcal5.8g1.4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977