Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Hapankaali 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.2g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal2.9g4.3g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417