Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g0.6g3.1kcal0g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal0.8g1.6g1g0.4g
Valittu annoskoko7g11kcal0.4g0.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g151kcal5.7g11.4g7.1g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439