Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g1.5g0.9kcal0.2g0.1g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal1.4g0.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal0.7g0.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g164kcal10.1g4.3g11.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500