Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.8g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1.6g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g19kcal1.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g136kcal11.6g1.4g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667