Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.5g4.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g0.7g1.1kcal0.2g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.7g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal2g1.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal1g0.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g214kcal14.1g11.3g11.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568