Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 1.6g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g13kcal0.8g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g94kcal5.6g8.5g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097