Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi, tumma0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.9g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g63kcal1g7.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko7g31kcal0.5g3.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.3g2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g441kcal7g54.9g22.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740