Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Auringonkukansiemen 0.7g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kurpitsansiemenet, kuivattu0.5g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kaurahiutale 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g38kcal1.4g4.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g19kcal0.7g2.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.4g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g273kcal10g34.3g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316