Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g5.1g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Kermaviili Ingman 10%16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g1.6g4kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 33g76kcal6.3g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g224kcal15.6g6g15.4g0.6g
Valittu annoskoko60g112kcal7.8g3g7.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g56kcal3.9g1.5g3.9g0.2g
Arvot/100g100g187kcal13g5g12.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745