Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Pellavansiemenöljy14g128kcal0g0g14.2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g7.1g5.7kcal0g0g0.6g0g
Viinietikka 32g6.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g406kcal0g0.4g43.8g0g
Valittu annoskoko60g203kcal0g0.2g21.9g0g
Annoskoko puolitettuna30g102kcal0g0.1g11g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233