Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.2g0.1kcal0g0g0g1.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g2.5g14kcal0.4g0.2g1.2g0.3g
Kauralese 6.3g23kcal1.1g2.9g0.5g1.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.3g38kcal1.3g0.4g3.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%15g35kcal4.4g0.4g1.8g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g279kcal20.6g10g16.8g5g
Valittu annoskoko60g140kcal10.3g5g8.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna30g70kcal5.2g2.5g4.2g1.3g
Arvot/100g100g233kcal17.2g8.3g14g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658