Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g15g59kcal0g14.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Raparperi 15g5.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g141kcal0.6g33.6g0.2g1.4g
Valittu annoskoko60g71kcal0.3g16.8g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g35kcal0.2g8.4g0.1g0.4g
Arvot/100g100g118kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731