Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl31g40kcal4.1g0.1g2.6g0g
Pekoni rasvainen 8.2g31kcal1g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oltermanni, perinteinen11g39kcal2.7g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g246kcal15.8g1.4g19.6g0.2g
Valittu annoskoko60g123kcal7.9g0.7g9.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g61kcal4g0.4g4.9g0.1g
Arvot/100g100g204kcal13.1g1.2g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338