Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]12g14kcal1.4g0.2g0.8g0g
Pesto (Pirkka)1.6g9kcal0.1g0.1g1g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g19g43kcal1.5g8g0.5g2.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.8g22kcal0.2g0.2g2.2g0g
Mozzarella, Euroshopper7.8g20kcal1.4g0.1g1.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g218kcal9.4g18.2g12g5g
Valittu annoskoko60g109kcal4.7g9.1g6g2.5g
Annoskoko puolitettuna30g55kcal2.4g4.6g3g1.3g
Arvot/100g100g182kcal7.8g15.1g10g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983