Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Päärynä kuorittu 13g5.4kcal0g1g0g0.5g
Valio Viola sinihome tuorejuusto6.3g10kcal0.5g0.3g0.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.8g10kcal1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g68kcal3.2g5.6g3g1.8g
Valittu annoskoko60g34kcal1.6g2.8g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g17kcal0.8g1.4g0.8g0.5g
Arvot/100g100g56kcal2.7g4.7g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849