Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 4g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g26kcal0.6g3.8g0.2g1.4g
Valittu annoskoko60g13kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g7kcal0.2g1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g22kcal0.5g3.2g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820