Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Taloussuklaa, Fazer13g64kcal0.5g7g3.7g0.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g5g28kcal0.4g2.7g1.7g0g
Vispikerma Flora 20%22g48kcal0.7g1.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g340kcal8.4g21.8g23.8g1.4g
Valittu annoskoko60g170kcal4.2g10.9g11.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g85kcal2.1g5.5g6g0.4g
Arvot/100g100g283kcal7g18.2g19.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452